maanantai 13. elokuuta 2012

Ravunsyöntiä Mooseksen kanssa

Elokuun pimeät mutta vielä lämpimät illat ovat mitä parhain ravunsyöntiaika. Kukin tietenkin syö niitä missä ja milloin haluaa, mutta pimeä, kynttilöiden valaisema lämmin ilta tuo aivan oman tunnelmansa.

Minun rapusaaliini tulee kaupasta, valmiiksi keitettynä. En pysty edes vierestä katsomaan saksiniekkaparkojen kattilaanheittelyä, puhumattakaan siitä että tekisin sen itse. Kaupan keittoliemi oli oikein maukas, enkä ainakaan itse maistanut mitään eroa kotitekoiseen liemeen. Lisänä meillä oli klassiseen tapaan paahtoleipää, tillisilppua ja kuohuviiniä.

Illan eksoottisuudesta piti huolen kosher Moses Date taatelivodka, kiitos ystäväni MP:n. Upeasti nahanruskea valui raskaasti snapsilasin pintaa pitkin eikä itse vodka maistunut juuri ollenkaan (hyvä asia). Maljoja tuli nosteltua sekä ravuille että Moosekselle. Ja tuota alla olevaa kuvaa katsoessa huomaankin että huh kun niitä snapseja tosiaan tulikin otettua...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti