Muutama viikonloppu sitten olin kylässä ystävälläni P:llä, joka tarjosi tätä herkkua. Hän oli talvella Cap Verdellä jä söi siellä tätä, pähkäili ainekset ja tarjosi meille omaa versiotaan. Herkullista.
En ollut aiemmin maistanut kaupassa lasipurkissa myytäviä grillattuja paprikoita, siinäpä mukava tuttavuus! Käyvät sellaisenaan leivän päälle tai vaikkapa salaattiin. Olen nähnyt näitä paprikapurkkeja ainakin K-kaupoissa ja Lidleissä.
Tässä P:n cap-verdeläiseen tyyliin tällä kertaa:
Grillatut paprikat ja tonnikalatäyte
Yksi paprika riittää alkupalaksi, kaksi ateriaksi esim. salaatin kanssa
Grillattuja paprikoita
Täyte:
Tonnikalaa vedessä, hyvin valutettuna
Majoneesia
Dijon-sinappia
Ruohosipulia silputtuna
Mustapippuria
- Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Täytä paprikat varovaisesti, etteivät ne ratkeile
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti